Vanzari Apartamente 3 camere - TURNU MAGURELE, BERCENI

Pret:
127.500
Suprafata
73 mp
Bai
2
Dormitoare
2
Pret
127.500
Locatie
Cartiere
Zona
Turnu Magurele
Agentie
Marvis House Invest
Dormitoare
2
Bai
2
An constructie
2021

Apartament 3 camere in complex privat, format:
2 dormitoare si living open space cu bucataria,
balcon pe 3/4 suprafata apartamentului, 14 m2,
doua bai, una cu dus, una cu cada,
utilat mobilat complet.
Beneficiaza de centrala termica, ventilatoare de aerisire la ambele bai, acces în balcon atat din dormitorul matrimonial cat și din living.
Utilat mobilat full, totul pe comanda, aparatura Samsung, masina de spalat/ uscator/ masina de spalat vase/ plita/hota/cuptor/frigider side by side/aer conditionat/ tv Q led, semineu electric, soundbar.
Balconul este închis pe toata suprafata în termopan, plase tip rulou, încalzit prin adaugarea a doua calorifere.
Apartament pentru pretentiosi, a fost reimprospatat în septembrie 2023, sa vii doar cu hainele! se vinde exact cum este în poze.
Apartametul dispune si de loc de parcare privat, pret 5000€/buc, inclus în prețul ap.

Imobilul ofera acces facil la puncte de interes precum: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari ( Carrefour Grand Arena Mall, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan ), piete agroalimentare, restaurante si cafenele. Zona Postalionului.

Intreaga zona ofera conditii de locuit prospere, dispune de strazi asfaltate si iluminate pe timp de noapte, de trotuare ample, iar accesul catre imobil se realizeaza in conditii civilizate si de deplina siguranta.

In imediata apropiere a imobilului, se afla statia STB (linia 241) care face legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei in doar cateva minute.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare (ID: 315829036 / Cod: AP9784960)