Vanzari Garsoniere - DRUMUL TABEREI

Pret:
62.000
Suprafata
43 mp
Pret
62.000
Locatie
Cartiere
Zona
Drumul Taberei
Agentie
Marvis House Invest
An constructie
2010

Studio mare, decomandat, confort 1, cu multiple imbunatatiri, complet utilat si mobilat, proaspat renovat, in sectorul 6, cartier ANL Brancusi, langa Parcul Constantin Brancusi.
Disponibil imediat, perfect pentru investitie

Studio 43 mp etaj 3 /3, mobilat si utilat, orientat spre sud, insorit, si cu balcon. Are un hol, cu o canapea mare, cu acces complet la o bucătărie complet utilată, o baie, un balcon mare cu vedere frumoasă la zona din jur.
Zona este linistita, curata si plina de verdeata. In apropiere este un parc, Parcul Brancusi, la 2 minute de mers pe jos, iar acolo gasesti zone de recreere si terenuri de sport, si o statie de autobuz (93) la coltul strazii.
Gura de Metrou Valea Ialomitei se gaseste la 5 minute de mers pe jos. Parcul Drumul Taberei este la 15 minute de mers cu bicicleta. Sunteți aproape de magazine mari precum Kaufland, Lidl și Mega Image.
Centrala proprie de bloc. Se vinde complet mobilata si utilata (vezi foto). Mobilierul facut pe comanda, dressing, mobilier bucatarie. Frigider nou, AC, masina spalat, usa metalica, rulouri exterioare, termopan, etc.
Contorizat individual la utilitati asigura costuri mici de intretinere.
Platile intretinerii se fac online, in portal.
Dacă vrei să respiri un aer bun, într-o zonă foarte liniștită, rezidențială, fiind în continuare în București și bucurându-te de confortul unui apartament întreg, atunci aceasta este cea mai bună opțiune
. Apartamentul este bine izolat, foarte cald iarna, aer conditionat si foarte linistit. Vecini liniștiți.
În apartament veți avea o atmosferă confortabilă, decor nou original, conexiune WiFi de mare viteză, digi.
Apartamentul este foarte spatios, curat, cu ferestre mari.
Dr Taberei este una din cele mai verzi zone ale orasului si e o zona sigura ziua si noaptea, scoli bune Scoala Sf Andrei 172, parcuri, gradinite, clinica Brancusi, magazine Mega, Kaufland, Lidl.
Acte complete, cadastru, certif energetic, etc.

1 camera de zi 24,06 mp
Hol 4,91 mp
Bucatarie 4.82 mp
Baie 3.77 mp
Supraf utila 37.56
Balcon 5.29 mp cu suprafata totala 42.85 mp
Are boxa amenajata (etajere, usa metalica, luminata)- 5mp.
Loc parcare in zona exista in zona, de la ADP (ID: 315830438 / Cod: AP9754275)